Despre noi

despre microfruits

Compania noastra

Infiintata in anul 2011, SC MICROFRUITS SRL este o societate cu capital privat, integral romanesc, ce isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei de legume-fructe si transporturilor rutiere de marfuri.

SC MICROFRUITS SRL comercializeaza o gama larga de produse, articolele fiind variate, de o calitate superioara, in conformitate cu standardele de calitate in domeniu, impuse de legislatia specifica.

SC MICROFRUITS SRL ofera clientilor sai toata gama de legume si fructe proaspete ( peste 200 de articole), de cea mai buna calitate, in orice sezon, atat din productia autohtona cat si din import, la preturi competitive. Societatea noastra face achizitii din tari ale Uniunii Europene –Grecia – citrice, Polonia – mere, cartofi, Olanda – fructe exotice, specialitati, Germania, Belgia – cartofi, Spania – citrice, ardei, castraveti, broccoli, avand de astfel relatii comerciale si implicit parteneriate solide cu producatori/furnizori cunoscuti din aceste tari, toate produsele si drumul parcurs de acestea fiind in conformitate cu standardele Comunitatii Europene.

Piata de desfacere si echipa

SC MICROFRUITS SRL dispune de personal de specialitate, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente, precum si de un colectiv tanar, generator de idei constructive, deschis la nou care urmareste in permanenta satisfacerea clientilor sai.

Principala piata de desfacere o constituie retelele de hypermarket-uri din Romania, respectiv CARREFOUR ROMANIA SA si METRO CASH & CARRY SRL, PROFI ROM FOOD SRL, cu care societatea are incheiate Contracte de furnizare, fiind unul din principalii furnizori.

Ce ne reprezinta

Insa, ceea ce ne reprezinta si ne recomanda este promovarea produselor romanesti, pe parcursul intregului an calendaristic, societatea noastra fiind unul din promotorii acestora si, implicit un deziderat de la care nu a abdicat.

Si pe acest palier, ne bucuram de parteneriate solide cu o serie de producatori autohtoni din principalele bazine legumicole din tara : Matca – important bazin legumicol renumit pentru rosii si castraveti, Dolj, Olt, Ialomita, Buzau, Galati, Constanta – ceapa, cartofi, morcovi, ardei, vinete, pepeni , Dambovita – varza, sfecla, Giurgiu – salata, zarzavaturi etc.

Pe langa produsele autohtone, societatea noastra comercializeaza o gama larga de produse provenite din import sau piata intracomunitara, precum si produse exotice, detinand contracte de exclusivitate cu o serie de brand-uri cunoscute de citrice din Grecia, legume si fructe din Spania si Olanda sau Polonia.

Produsele comercializate provin din loturi controlate, pentru care societatea noastra, in colaborare cu Laborator Central Fitosanitar – Laboratorul pentru Controlul Reziduurilor de Pesticide in Plante si Produse Vegetale, are un program de recoltare probe, prin sondaj, in conformitate cu Metoda Multireziduala -,, Analytical Methods for Pesticide Residues in Foodstuff ”

Obiective

Obiectivele noastre permanente constau in :
- Promovarea produselor autohtone pe pietele din Romania
- Crearea unui centru de colectare modern pentru producatorii autohtoni cu care derulam parteneriate
- Dotarea acestui centru de colectare cu tehnologie si echipamente
performante, acestea reprezentand motorul planului de crestere a planului de afaceri, ceea ce inseamna si o economisire a timpului dar si o reducere substantiala a costurilor de prestare a serviciilor
- Marirea pietei de desfacere si implicit a portofoliului de clienti
- Fidelizarea clientilor
- Reinvestirea permanenta a profitului in noi proiecte
Indeplinirea obiectivelor sus-mentionate a inceput sa prinda contur, printr-o investitie substantiala in anul 2014, respectiv construirea unui depozit frigorific propiu, modern, la standarde europene, cu o capacitate de 260 tone, alcatuit din patru camere frigorifice, cu temperature controlata, o linie tehnologica moderna de sortare si ambalare a produselor, mijloace de transport proprii, dotate cu agregate frigorifice pentru transportul in conditii optime a produselor, spatiu pentru birouri.

Spatii depozitare si autorizatii

Spatiile de depozitare sint autorizate atat de Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, de Directia pentru Agricultura- Unitatea Fitosanitara cat si de Directia pentru Sanatate Publica.

Astfel, prin achizitionarea utilajelor si echipamentelor prevazute a fi achizitionate, se va asigura desfasurarea procesului tehnologic de receptionare, sortare, ambalare si depozitare a legumelor si fructelor in conditii optime , tehnologiile performante conducand la randamente sporite, dar si la asigurarea si respectarea fluxului tehnologic in conformitate cu legislatia in vigoare.

De asemenea, societatea noastra va demara lucrarile pentru extinderea spatiul de depozitare existent, pana la sfarsitului anului capacitatea de depozitarea se va dubla.

Transporturi

SC MICROFRUITS SRL are un parc auto propriu in continua expansiune, in prezent detinand un numar 15 autovehicule, respectiv 11 tiruri si 4 camioane, cu temperatura controlata, dotate cu agregate frigorifice si termodiagrama. Autovehiculele sint autorizate din punct de vedere sanitar de catre Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Pe langa transportul in cont propriu, sociatatea se preocupa constant de dezvoltarea unei noi laturi a activitatii, respectiv transport rutier de marfuri pentru terti, intern si international, obtinand in acest sens Licenta de transport.

Prezentare

  • Infiintata in anul 2011, SC MICROFRUITS SRL este o societate cu capital privat, integral romanesc, ce isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei de legume-fructe si transporturilor rutiere de marfuri.

  • SC MICROFRUITS SRL comercializeaza o gama larga de produse, articolele fiind variate, de o calitate superioara, in conformitate cu standardele de calitate in domeniu, impuse dec legislatia specifica.

  • SC MICROFRUITS SRL ofera clientilor sai toata gama de legume si fructe proaspete ( peste 120 de articole), de cea mai buna calitate, in orice sezon, atat din productia autohtona cat si din import, la preturi competitive.